Benicarló està fent la poda anual de 5000 arbres

Es demana respectar els senyals per facilitar la tasca i garantir la seguretat

Benicarló està fent la poda anual de 5000 arbres

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat aquesta setmana els treballs de poda i sanejament d’arbres que es realitzen anualment. En total, són 5.000 els arbres que es podaran, començant pels arbres de fulla caduca del carrer de Sant Francesc, tal i com marca el calendari de podes. En els propers dies s’anirà actuant en la resta de l’arbrat local.

La regidora de Medi Ambient, Filo Agut, ha recordat la importància de “respectar els senyals que indiquen restriccions d’accés o d’estacionament en els carrers on s’està treballant per tal de facilitar la tasca dels treballadors i al mateix temps garantir la seguretat dels vianants”.

Directe