Vinaròs pren mesures restrictives davant l’augment de la incidència del Covid-19

Els casos acumulats a Vinaròs en els últims 14 dies són de 414,89 per 100.000 habitants

L'alcalde Guillem Alsina, en una imatge d'arxiu

L’alcalde Guillem Alsina ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadania de les noves mesures adoptades per combatre el coronavirus. Segons ha indicat aquestes normes s’han pres arran de les darreres informacions i recomanacions fetes per Salut Pública, que sobretot demana a l’Ajuntament, que dintre de les seues competències municipals, adopte noves accions per a evitar una possible propagació de la Covid-19.

Alsina ha explicat que Vinaròs i Morella són les dues ciutats del nord de la província més afectades per la pandèmia i assenyalava que estan a l’espera que la Conselleria de Sanitat emeta una resolució específica per a les dues ciutats.

En aquest sentit, l’alcalde ha indicat que “des de l’Ajuntament, seguint les recomanacions de Salut Pública, ens hem volgut avançar a la resolució de la Conselleria i començar a aplicar mesures de caire municipal per a preservar la salut dels veïns”.

↳ Pel que fa a les noves normes que avui mateix posa en marxa l’Ajuntament són les següents:
▸ Tancament dels parcs infantils i sèniors, així com les instal·lacions de cal·listènia
▸ Tancament dels torradors de l’ermita
▸ Tancament dels camps de petanca i bitlles ubicats al costat del Poliesportiu Municipal
▸ Limitació de l’ús de l’skatepark només per a entitats esportives
▸ No es farà la cessió dels espais municipals ni a particulars ni a entitats, en concret, sala d’actes de la Biblioteca Municipal, sala d’actes de la Casa de la Cultura, sala d’actes del Vinalab i Auditori Municipal.

Per acabar, l’alcalde Alsina ha agraït l’esforç que està realitzant tota la ciutadania per fer front a la pandèmia i afegia que “només de forma unida amb el compliment de totes les normes marcades per les autoritats sanitàries podrem superar aquesta difícil situació”.

Directe