Fins a 15 denúncies durant el cap de setmana a Benicarló i 10 a Vinaròs

Des dels ajuntaments recorden que "estem en una situació de màxima gravetat i no podem abaixar la guàrdia"

El primer cap de setmana des de l’aplicació de noves mesures restrictives a causa de la pandèmia de la covid19 s’ha saldat a Benicarló amb un total de 15 denúncies interposades per la Policia Local: 9 per incompliment d’horari en els bars, 4 per no portar mascareta, 1 denúncia per consumir a la barra d’un bar i 1 denúncia per acumulació de més de 6 persones en una taula d’una terrassa.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, recorda que “estem en una situació de màxima gravetat i no podem abaixar la guàrdia”. “És imprescindible —ha afegit— que complim totes i cadascuna de les mesures i que evitem en la mesura del possible els contactes socials i familiars”.

10 denuncies
a Vinaròs

“Un total de 10 han sigut les denuncies que hem interposat durant les dues primeres nits de restriccions a la mobilitat entre les 00.00 i les 06.00 hores”, segons apunten des de la Policia Local de Vinaròs, alhora que “reiterem la necessitat en el compliment d totes les normes sanitàries i apel·lem a la màxima #responsabilitat per part de tots”.

Directe