Morella té “uns 40 positius” a l’espera de més resultats

S'han realitzat proves PCR a la residència i no hi ha cap cas de coronavirus

Morella, en una imatge recent

L’Ajuntament de Morella ha confirmat, mitjançant un comunicat que, a hores d’ara hi ha “al voltant de 40 persones amb PCR positiu en Morella” dels diferents brots detectats.

Aquest diumenge, “s’està pendent de rebre encara alguns resultat, entre els que estaria tot el personal i usuaris del Centre de Dia, que des de divendres 23 es manté tancat, de forma preventiva. Per tant, malauradament, es constata un augment del nombre de contagis en la nostra ciutat”.

Cap cas a la
residència

Per la seua part, “els serveis mèdics i Salut Pública continuen realitzant les proves pertinents i l’obtenció de resultats de PCRS. Dels realitzats en la Residència han donat tots resultat negatiu, el qual és una molt bona notícia”, apunten fonts municipals al comunicat.

Davant esta situació, “estem en permanent coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Aquesta, està avaluant la situació per poder establir noves mesures més restrictives per als propers dies, amb l’objectiu de contenir i disminuir els contagis en la nostra població. Recordem la importància de seguir totes les mesures de distància social, higiene i ús de mascareta, així com les últimes resolucions dictades per l’Ajuntament de Morella i la Generalitat Valenciana.”

D’igual manera, “recordem l’absoluta necessitat del compliment de l’aïllament i la quarantena de les persones afectades. A la vegada, es fa saber, novament, de que disposen del servei de suport de l’Ajuntament de Morella per qualsevol necessitat amb atenció domiciliària”.

Des del comunicat, a més, “desitgem una prompta recuperació a aquelles persones que es troben en les seues cases i agraïm l’immens treball que realitzen tots els professionals sanitaris i de salut pública” apuntant que “amb la implicació de totes i tots fem front a esta situació”.

Directe