La ruta cultural a Coratxà passa per Castell de Cabres

El parc natural de la Tinença aposta per dinamitzar els pobles

El Parc natural de la Tinença de Benifassà, en col·laboració amb Terres de Cruïlla ha posat en marxa una activitat cultural a Coratxà, dins del programa que porten habitualment per tota l’extensió del parc.

Així, aquest dissabte s’ha dut a terme una ruta senderista pel terme de la localitat que ha comprés l’església del terme i l’ermita de Castell de Cabres, a més de tota la biodiversitat i patrimoni natural de la Tinença.

Coratxà és una vila menuda però amb molt que oferir. Des del seu patrimoni històric fins al seu valor com a indret de natura. Coratxar va rebre la carta pobla al segle XIV. La història del poble ha estat lligada a dos monestirs al llarg dels segles.

El parc natural de la Tinença aposta per dinamitzar els pobles a més de complir amb les seues tasques en matèria ambiental. Per aquesta activitat s’havien completat les inscripcions. Els participants han de complir el protocol especial per a la covid-19.

Vanesa Abad és educadora ambiental

Al llarg de 10 quilòmetres els veïns i visitants han pogut conéixer els diferents aspectes del patrimoni de Coratxà..

Directe