Andreu Escrivà explica “com evitar la culpa climàtica i passar a l’acció”

En un "diàleg de tardor" amb Violeta Tena

Andreu Escrivà explica “com evitar la culpa climàtica i passar a l’acció”

El Centre d’Estudis dels Ports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca apropaven un nou Diàleg de Tardor al Saló d’Actes de la Casa Social. En aquest cas, l’ambientòleg i divulgador climàtic Andreu Escrivà dialogava amb la periodista Violeta Tena al voltant del seu llibre “Y ahora yo qué hago? Como evitar la culpa climática y pasar a la acción”. Un llibre centrat amb el canvi climàtic i que convida a canviar les percepcions negatives al voltant d’aquest fenòmen i intentar passar a l’acció.

Al llibre d’Andreu Escrivà es poden trobar diferents recomanacions de com actuar amb actes qüotidians i del dia a dia que poden contribuir de forma individual i col·lectiva a intentar millorar la situació al voltant del canvi climàtic.

Andreu Escrivà és l’autor de “Y ahora yo qué hago? Como evitar la culpa climática y pasar a la acción”

Les accions que una persona pot dur a terme de manera individual poden tenir ressò social en les persones del seu voltant i produir un efecte col·lectiu que sempre té molta més força en qüestions com el canvi climàtic.

Andreu Escrivà ja ha escrit més llibres al voltant d’aquesta temàtica en la que recorda quina és la seua percepció de la situació i intenta parlar d’una esperança futura.

Els Diàlegs de Tardor del Centre d’Estudis dels Ports van comptar amb una bona afluència de públic a la Casa Social de Vilafranca amb un tema que sempre desperta interès com és el del canvi climàtic i en aquest cas amb el llibre d’Andreu Escrivà.

Directe