Morella suspèn tots els actes públics per l’augment de contagis de covid-19

Salut Pública ha informat que continua l’augment de casos de coronavirus a la comarca dels Ports

Un carrer de Morella, en una imatge recent

Amb els resultats de PCR que s’han obtingut avui i tal com han comunicat des de Salut Pública, continua l’augment de detecció de contagis de COVID-19 a Morella i altres poblacions de la comarca. Les dades oficials totals les comunicarà la Conselleria de Sanitat. Així, l’Ajuntament de Morella ha decretat la suspensió de tots els actes públics organitzats per als pròxims dies, els quals es reprendran quan la situació siga més favorable.

Des del consistori es torna a recordar a tota la ciutadania, la importància de seguir les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta, així com mantindre la quarantena d’aquelles persones que se’ls ha realitzat la prova PCR, independentment del resultat. A més, els Serveis Socials de Morella estan a la disposició de les persones que ho necessiten a través del telèfon 964 16 00 34 extensió 5.

L’ajuntament també aclareix que informarà, d’acord amb les autoritats sanitàries, de noves mesures en el cas que siguen necessàries.

El Morella jugarà
a porta tancada

Per la seua part, i per causa del estat de la pandèmia de Covid 19 i seguint indicacions de l’Ajuntament de Morella, el partit de dissabte devant el CD Els Ibarsos es disputarà a porta tancada.

Directe