Els majorals de Sant Antoni sortejen el bou a Vilafranca

Aquesta és la primera activitat de cara a la possible celebració de la festa al 2021

Els majorals de Sant Antoni sortejen el bou a Vilafranca

Els majorals de Sant Antoni 2021 de Vilafranca han sortejat aquest cap de setmana el bou de nom Confinado. Aquest és el primer pas per a la celebració de la festa l’any vinent si les circumstàncies ho permeten. El primer número premiat ha sigut el 2442 i compta amb dos altres nombres de reserva. El premiat té fins l’1 de novembre per a reclamar el bou.

En cas de que el guanyador no vullga o no puga fer-se càrrec del bou, els majorals ofereixen un premi alternatiu. Ara per ara molta gent no pot tenir un animal d’aquestes característiques i el seu cuidat o la seua venda són més complicats.

Caterina Monfort és la majoralesa de Sant Antoni

Aquest és el primer pas per a la celebració del Sant Antoni 2021 a Vilafranca. Ara mateixa és impossible aventurar si la festa podrà celebrar-se en temps i forma a causa del coronavirus. Els majorals mantindran comunicació amb l’Ajuntament i les autoritats sanitàries per a anar decidint si poden celebrar els diferents actes de cara a la festa del foc.

Tots els pobles de la comarca dels Ports esperen amb incertesa l’arribada dels Sant Antonis. En molts de pobles aquesta va ser la darrera festa que van poder celebrar abans de que arribara la pandèmia.

Directe