Rafa Ruiz guanya el concurs “Capturant la nostra terra”

El premi és de 700 euros en material fotogràfic

Rafa Ruiz guanya el concurs “Capturant la nostra terra”

El fotògraf morellà Rafa Ruiz Martínez ha guanyat la primera edició del concurs fotogràfic “Capturant la nostra terra” convocat per Ruralnostra. “Ens ha conquistat amb la seua espectacular foto de Morella, envoltada de muntanyes i boira i amb uns colors hipnòtics que ens transporten a eixa preciosa localitat castellonera”, apunten des de l’organització.

“Els participants no ho han posat gens fàcil al jurat, com no podia ser d’altra forma, ja que tenim a la nostra província una meravella de pobles i paisatges. I quina millor manera de conèixer la nostra terra que a través de l’objectiu de tots aquests artistes que ens han deixat un trosset del seu talent i la seua estima als nostres paratges en forma de fotografies que podreu conèixer molt prompte”, expliquen des de Ruralnostra.

Video Thumbnail
Rafa Ruiz guanya el concurs "Capturant la nostra terra"
This video is about Rafa Ruiz guanya el concurs "Capturant la nostra terra"
Rafa Ruiz és fotògraf

El concurs s’organitzava el passat estiu amb motiu del Dia Internacional de la Fotografia que se celebra el 19 d’agost. Des de l’organització diuen que havien llençat “aquesta iniciativa per a promocionar i potenciar les localitats i espais naturals de la província de Castelló”.

Directe