Morella recupera el mercat del diumenge a La Plaça

Les parades d’alimentació s’ubiquen als porxes i la roba al Pla dels Estudis

El mercat de Morella recupera la seua habitual distribució amb parades a La Plaça i al Pla dels Estudis. D’aquesta manera, els estands amb productes d’alimentació estan ubicats als porxes del carrer principal de la ciutat els dijous i diumenges i les parades de roba i altres articles se situen al Pla dels Estudis. Cal recordar que en els últims mesos, el mercat ubicava totes les parades al Pla dels Estudis per a facilitar el compliment de les mesures de seguretat enfront de la COVID-19.

Així, la regidora de Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “a partir d’avui el mercat de Morella recupera la distribució habitual, amb les parades d’alimentació ubicades a La Plaça i la resta al Pla dels Estudis”. L’edil ha explicat que “pel que fa als estands de La Plaça, estaran més separats de manera que s’asseguren les distàncies socials, així com la convivència d’aquestes amb l’ampliació de les terrasses dels establiments d’aquest espai” a més, “s’ha senyalitzat l’espai per a garantir les mesures de seguretat enfront de la COVID-19” ha afegit.

També ha remarcat “la importància del mercat per adquirir productes frecs i de proximitat i potenciar aquesta activitat comercial de la millor manera possible” i ha recordat que “a Morella el mercat està dues voltes a la setmana, els dijous i els diumenges”. Finalment, Mari ha aprofitat per a “agrair a totes i tots ladaptar-se a la nova situació durant els últims mesos” i ha recordat que “cal continuar amb les diferents mesures de distància social, ús correcte de la mascareta i neteja de mans”.

Ara més que mai,
comerç local

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i l’Ajuntament de Morella van iniciar al mes de maig la campanya Ara més que mai, comerç local per a incentivar aquest i destacar la seua importància en el municipi. Aquesta va començar amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.

Directe