Morella, present a València en l’acte en record de les víctimes per la covid-19

L'alcade Rhamsés Ripollés i Marisa Ibañez han estat en la cerimònia a l'Umbracle

Morella, present a València en l’acte en record de les víctimes per la covid-19

L’acte organitzat per la Generalitat ha comptat amb la presència de persones afectades y familiars dels que han perdut la vida a causa de la covid-19 procedents de les 33 comarques valencianes, així com alcaldes y alcaldesses de les localitats d’aquests territoris i les principals autoritats de la Comunitat.

Per part de Morella han participat el seu alcalde, Rhamsés Ripollés i Marisa Ibáñez, familiar de víctima i treballadora social, que és una de les àrees amb més treball per fer front a tots els efectes de la pandèmia. Rhamsés Ripolles ha declarat que “com s’ha fet en aquest emotiu acte, hem de recordar ara i sempre als que malauradament ens han deixat”.

Una escultura amb terra de les 33 comarques valencianes recordarà a les víctimes de la covid-19. La terra de la nostra comarca és de l’Alameda de Morella.

A l’acte, que ha comptat amb la interpretació de la peça musical “In memoriam”, creada per aquest homenatge pel compositor Bernardo Alba ha estat representada tota la Comunitat Valenciana.

Acte íntegre d’homenatge a les víctimes de la covid-19

En Morella, cal recordar que aquesta pandèmia en el seu pic més alt de contagi va afectar de forma més tràgica a la Residència de la Tercera Edat, on l’esforç de treballadores, treballadores i residents va ser clau per l’eradicació dels brots.

D’aquesta manera, el nou Jardí del Record en Morella va albergar el passat mes d’agost un acte en homenatge a les víctimes de la covid-19 i en agraïment a l’esforç de les persones que han treballat per fer-li front en un acte presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, Ximo Puig.

Directe