Sant Jordi reforça les tasques de desinfecció a tot el municipi

S'han augmentat les rutines de neteja a escoles, ambulatori, parcs infantils, edificis municipals i locals

L’Ajuntament de Sant Jordi reforça aquesta setmana les intenses labors de neteja i desinfecció del municipi d’acord amb els treballs de prevenció de la COVID-19 que està duent a terme des de l’inici de la pandèmia. Així, el consistori ha augmentat encara més les rutines de neteja i desinfecció. Hui mateix, la brigada municipal ha desinfectat el municipi, posant l’accent principalment a les escoles, ambulatori, parcs infantils, edificis municipals, comerços, bars i zones més transitades. Durant la setmana, i en previsió de major afluència de visitants pel pont del 9 d’octubre, es continuarà reforçant aquest treball.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha comprovat el funcionament del dispositiu de desinfecció. “Des de l’Ajuntament no baixarem la guàrdia. Estem intensificant els treballs que ja portem fent durant mesos per a protegir als nostres veïns i visitants. Ara, amb la proximitat del pont del 9 d’Octubre, continuem intensificant la desinfecció i la neteja, posem tots els nostres recursos a la disposició de la màxima prevenció per a guanyar temps i camí a la malaltia”.

En aquest sentit, Sánchez ha recordat la importància de continuar complint totes les recomanacions bàsiques com són l’ús de les màscares, el manteniment de la distància de seguretat i la higiene amb la rentada freqüent de mans o ús de gel hidroalcohòlic.

“Estem fent un gran esforç en mitjans, però sense la col·laboració individual de cada persona, ja siga veí o visitant, no serveix de res. És per això que torne a fer una crida a la màxima prudència i prevenció per a, entre tots, seguir avant”, ha assenyalat Sánchez.

Directe