L’alcaldessa de Vilafranca dona positiu en una segona PCR

Després d'haver estat en contacte amb un positiu, ja havia estat confinada i aïllada

Sílvia Colom, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Vilafranca, en un comunicat fet públic, informa que l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom “estava confinada després d’haver estat en contacte amb un positiu per Coronavirus i va donar negatiu en una primera prova PCR. El dissabte 3 d’octubre, després d’haver-se sotmès a una segona prova PCR, ha donat positiu per coronavirus”.

El comunicat apunta a que “en tot moment l’alcaldessa ha seguit confinada i aïllada seguint les indicacions mèdiques i els protocols establerts” i que “abans de fer-se públic aquest comunicat l’alcaldessa ho ha fet saber a l’equip de govern i als portaveus dels grups polítics de l’oposició”.

Finalment, es recorda que “l’alcaldessa es troba en bon estat de salut i mantindrà l’aïllament preceptiu seguint les indicacions mèdiques i protocols sanitaris”.

Directe