Vinaròs continua avançant amb el carril lúdic esportiu

Amb la construcció de la rotonda de Dos Vilars, la creació del carril bici i el pont nou

Aquest matí l’alcalde Guillem Alsina, acompanyat pels regidors d’Urbanisme, José Chaler i de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha visitat les obres de construcció de la segona fase del carril lúdic esportiu fins a l’ermita. Recordem que es tracta del tram que va des de l’encreuament de Dos Vilars fins al pont de l’ermita, en total una longitud d’1,9 quilòmetres i donarà continuïtat a les obres que ja s’han executat.

Alsina ha destacat que “es preveu que les obres finalitzen durant la segona quinzena d’aquest més d’octubre, fet suposarà la conclusió dels tres quilòmetres de carril lúdic fins a l’ermita per oferir un vial més segur, especialment per a les persones que practiquen esport”. Pel que fa al nou pont, assenyalava que estarà destinat per a la circulació de vehicles, mentre que el vell serà per als vianants i ciclistes.

En un altre sentit, Alsina ha indicat que la construcció de la rotonda de Dos Vilars també oferirà una major seguretat en aquest encreuament, de difícil visibilitat i on molts cops els vehicles circulen a una velocitat elevada. Així mateix, afegia que la rotonda servirà també per enllaçar la primera fase del carril lúdic, ja finalitzada, amb la segona.

Per la seua banda, el director de l’obra, Víctor Dura, ha comentat que la part més complicada de les obres ha sigut la construcció del nou pont per accedir a l’ermita perquè ha calgut adequar els terrenys. En relació a la infraestructura, explicava que en total té 102 metres de llargària amb una amplada de set per a permetre el pas dels vehicles.

Directe