L’Escola de Música de Peníscola arranca el curs amb més de 100 alumnes

El centre d'educació musical segueix importants mesures de seguretat

“Les famílies confien en el projecte i en la gestió d’aquest i això és una prova més que respon a l’enorme esforç que s’està fent per implementar mesures de seguretat per a garantir el benestar de tots els alumnes” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la seua visita al centre en el que ha pogut comprovar la presa de mesures anti Covid-19.

Durant la visita el primer edil ha felicitat el director, Salvador García Sorlí, per l’exemplaritat de l’entitat en la gestió del centre i la cura dels educands.

Música i
solidaritat

El Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola ha donat aquesta setmana a Creu Roja un total de 400 euros de la recaptació.Els quatre concerts celebrats en el Saló Gòtic del Castell i programats al llarg del mes de setembre han comptat amb nombrós públic que ha contribuït amb la seua entrada a la donació. “Un nou exemple de col·laboració entre entitats locals a benefici dels més vulnerables en una situació difícil per a moltes famílies” ha valorat l’alcalde durant el simbòlic acte de lliurament del xec a la oenegé per part de la Direcció del Cicle de Concerts, en presència dels regidors de les àrees de Cultura i Benestar Social.

Directe