Anigmàti-k guanya el premi Culturama Innovació Social en Joventut

El projecte de foment de la lectura compta amb la col·laboració i participació de joves de l'Alt Maestrat i Els Ports

Foto de l'Instagram de @joventutelsports

El projecte Anigmàti-k de foment de la lectura entre la gent jove ha sigut guardonat amb el premi Culturama Innovació Social en Joventut. Anigmàti-k ha sigut impulsat per la Mancomunitat Alt Maestrat, l’Assemblea de Joves d’Atzeneta del Maestrat, la Mancomunitat Comarcal Els Ports i la Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca.

Amb el principal objectiu de fomentar la lectura entre els i les joves, el projecte Anigmàti-k es basa en la realització d’activitats al voltant d’una novel·la que serveixen, alhora, per a enfortir les relacions entre els municipis participants i oferir una opció d’oci alternativa amb un vessant educatiu.

Cal indicar que el premi està dotat amb un guardó i 1.000 euros en metàl·lic per a continuar apostant pel foment de la cultura.

El premi Culturama compta amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de l’IVAJ, l’Àrea de Joventut i Esports de la Diputació de València, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, l’Àrea d’activitats culturals de la Universitat Politècnica de València VACE, el Consorci Xarxa Joves.net, el Consell Valencià de la Joventut i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

Directe