Morella compta de nou amb el Taller de la Memòria

El Taller s’ha presentat durant el Dia Internacional contra l’Alzheimer

Coincidint amb el Dia Internacional contra l’Alzheimer que se commemora aquest dilluns, l’Ajuntament de Morella ha presentat el nou Taller de Memòria que començarà a impartir-se el proper 6 d’octubre a les sales de la Fundació Caixa Castelló. Des de l’Ajuntament, la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, anima a la gent a apuntar-se ‘perquè es tracta d’un servei que ajuda als seus usuaris a mantenir ben activa la memòria amb els avantatges que això suposa per a la gent major’.

Les sales on s’impartirà el taller seran acondicionades d’acord amb la normativa anticòvid i se prendran totes les mesures per garantir la seguretat dels alumnes del taller. Es faran tres torns realitzats per la psicòloga del Centre de Dia, la Logopeda i el Tasot del mateix centre. S’ha optat per prendre totes les mesures i precaucions per a que el taller pogués ser presencial, ja que en la recta final de l’anterior, a causa de l’alarma per la pandèmia, es va fer on line a excepció de la darrera classe que, com a comiat, els participants es van juntar a l’Espai Firal.

Malú Blasco és regidora de Benestar Social

Aquest taller de memòria es ve realitzant a Morella cada any. Des del consistori sempre s’ha tingut una sensibilitat especial amb la malaltia de l’Alzheimer, per això s’ha vingut col·laborant assíduament amb associacions que treballen en la seua lluita contra la malaltia, sense anar més lluny fa uns mesos vam tenir una activitat conjunta amb la Fundació Pasqual Maragall que va comptar amb una alta participació de gent preocupada per l’Alzheimer, una de les malalties que més afecten a la salut mental de la gent gran.

Directe