La Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials continuarà amb el seu projecte fins març

En els últims 9 mesos s'ha assessorat a més de 40 nous emprenedors de la comarca

Jornada Els Ports Emprèn Jove

La Mancomunitat Comarcal Els Ports conjuntament amb LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb el suport de les subvencions Empace donarà continuïtat al projecte de la Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials fins al 29 de març. En una primera fase de 9 mesos de durada la Xarxa ha assessorat a més de 40 nous emprenedors en els dubtes que els han sortit a l’hora d’iniciar la seua idea de projecte, informant dels recursos dels quals disposen i col·laborant amb empreses ja assentades a la cerca de facilitats per al seu desenvolupament.

A més, des d’aquest projecte s’ha creat un directori interactiu en la web de la Mancomunitat per millorar la visibilitat de les empreses de la comarca i facilitar la contractació de serveis, o la jornada Els Ports Emprèn Jove, adreçada als joves emprenedors de la comarca, en la que es va comptar amb experiències empresarials dutes a terme per joves dels Ports, on es va reivindicar la nova ruralitat i les oportunitats laborals que hi ha a la comarca Els Ports, apostant per viure i treballar dignament als nostres pobles.

Durant aquests nou mesos la Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials de forma conjunta amb els membres del Pacte Acord Territorial per l’Ocupació Els Ports han elaborat un document d’estratègies encaminades a mitigar els problemes de despoblament derivats de la falta de possibilitats d’ocupació. Aquest document elaborat a partir de l’anàlisi de les necessitats dels municipis s’ha elaborat baix l’assessorament de la Càtedra Avant de la Universitat Jaume I.

En aquesta segona etapa La Xarxa Comarca d’Iniciatives Empresarials pretén cercar solució a aquelles necessitats detectades segons criteris de prioritat i viabilitat al mateix temps que continuar donant suport a tot aquell emprenedor o empresari que ho sol·licite per ajudar-lo a portar a terme el teu projecte amb la major comoditat possible.

Directe