“Apiamigues” porta a l’escola el món de les abelles

El projecte didàctic també busca ensenyar valors d'ecologia i respecte pel medi ambient

“Apiamigues” és un projecte educatiu de d’Apivillores que busca apropar el món de les abelles, l’ecologia i el respecte pel medi ambient a l’escola. Està dissenyat per al treball amb xiquets i xiquetes de primària com a exemple de model de desenvolupament rural sostenible i fomentar, junt amb la comunitat educativa, tots els valors que es desprenen de l’educació mediambiental i el consum de productes ecològics i locals.

Aquesta primera edició es desenvoluparà al llarg dels mesos de setembre, octubre i novembre als centres escolars de la comarca dels Ports.

L’empresa responsable de portar a terme les activitats és Productes Naturals Els Ports, S.L., una empresa jove creada a la Mata i responsable del projecte Apivillores, pioner a la Comunitat Valenciana per haver sigut el primer projecte de turisme apícola de tot el territori valencià.

La iniciativa està subvencionada per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, amb les ajudes per a projectes educatius i de formació i divulgació per a estratègies de dinamització agroecològiques en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Directe