Tanca una aula de primària de Benicarló pel positiu d’un alumne

A Vinaròs ha donat positiu un membre de la direcció de l'IES José Vilaplana

El col·legi Marqués de Benicarló, en una imatge d'arxiu

Una de les aules de 6è de primaria de l’escola pública Marqués de Benicarló ha hagut de tancar les seues portes donat que s’ha detectat un positiu per coronavirus. El contagi de l’alumne ha obligat a suspendre les activitats escolars per a la resta de companys, que hauran d’estar confinats a les seues cases a l’espera de fer-se les proves per descartar un brot. El Marqués de Benicarló és un centre educatiu que té uns 800 alumnes i en el que, degut a la pandèmia, els alumnes de cada aula no estan en cap cas en contacte amb la resta, pel que el contagi de covid-19 no s’ha pogut estendre a cap altre curs.

Primer contagi a un centre
educatiu de Vinaròs

A Vinaròs també s’ha donat un positiu, però en aquesta ocasió ha sigut un membre de la direcció de l’IES José Vilaplana. En aquest cas el contagiat no ha estat en contacte en cap dels alumnes, pel que només ha sigut necessari el confinament del positiu i no s’ha hagut de tancar cap classe. Fins aquest casa, no havia hagut cap cas de coronavirus a un centre educatiu de Vinaròs.

Directe