Es reobri la Unitat de Respir d’Ares del Maestrat

Portava sis mesos tancada per la pandèmia del coronavirus

Es reobri la Unitat de Respir d’Ares del Maestrat

La Unitat de Respir Familiar d’Ares del Maestrat ha tornat a posar-se en marxa després de sis mesos sense realitzar-se a causa de l’esclat del coronavirus.

Els més majors d’Ares ja disposen d’un espai diari on treballar psicomotricitat, càlcul, pintura, música, lectura, exercicis de memòria, treballs manuals i jocs, entre altres activitats. Es tracta d’un servei de gran rellevància per al bon manteniment de la gent gran, que agraeix poder comptar amb la Unitat de Respir per trobar-se amb els companys i fer activitats creatives que d’altra manera no farien.

A causa de la situació actual, la URF ha reobert amb totes les mesures de seguretat indicades, així que tots els usuaris han de dur mascareta i tenen a la seua disposició gel desinfectant. A més, l’Ajuntament d’Ares ha ampliat el servei de neteja per fer possibles desinfeccions diàries al local.

Tot i la peculiar situació, els majors d’Ares ja tornen a poder gaudir d’aquest servei tan valorat per tots els veïns del municipi.

Directe