Benicarló tanca tres platges per contaminació

S'han superat els límits establerts per a permetre el bany

L’Ajuntament de Benicarló comunica que ha hissat la bandera roja “en les platges del Morrongo, el Gurugú i la Caracola i que, per tant, queda prohibit el bany en aquestes platges per contaminació d’origen residual de curta durada”.

La decisió s’ha pres immediatament després de rebre la comunicació emesa per la Direcció General de l’Aigua en què s’informa que s’han identificat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control, que superen els límits establerts sobre la gestió de les aigües de bany.

Avui mateix “es prendran noves mostres per a realitzar una nova analítica, que es tramitarà per via d’urgència per tal que es puguen conéixer els resultats demà mateix. Tan prompte com les analítiques ho permeten, les platges tornaran a obrir-se al bany”, apunten fonts municipals.

La platja de la Mar Xica continua oberta al bany.

Directe