Morella acull els exàmens oficials d’anglès del Trinity College London

Un total de 46 alumnes estan inscrits a estes proves per obtenir les diferents titulacions oficials

La Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella ha albergat avui de matí el primer dels exàmens d’anglès per a l’alumnat dels cursos que des del Trinity College London s’han realitzat a la Ciutat de Morella. Cal destacar que aquestes proves es realitzaran en dos jornades, avui dimecres i el proper 7 d’octubre, en els seus diferents nivells per tal de no massificar la sala d’exàmens i garantir la distància entre alumnes així com totes les mesures preceptives establertes en la prevenció contra la Covid 19.

Un total de 46 alumnes s’examinen en les dos jornades el que denota l’èxit de la convocatòria d’aquesta escola oficial d’anglès i la bona acceptació que ha tingut entre els potencials aprenents d’aquest idioma entre la ciutadania de la zona. El Trinity College London s’ha consolidat a Morella com una excel·lent oferta en l’aprenentatge d’anglès després que vinga oferint el seu ensenyament des del 2013 dins del Centre Formatiu municipal.

Per a la regidora d’Educació, Ana Adell, ‘poder comptar amb aquests cursos ‘és un privilegi i una oportunitat d’aprendre anglès mitjançant una institució de referència i amb garanties’.

S’obri matrícula
per al proper curs

Ja s’està treballant en el proper curs 2020-2021 i es preveu que les classes seran presencials i començaran a impartir-se a partir d’octubre, en cas de no poder assistir els alumnes a les aules per alguna contraindicació les classes es tornarien a donar on line com en els darrers mesos. El termini de matricula per al nou curs s’obrirà aquest mateix mes de setembre.

Directe