Peníscola retrà honors a la seua Patrona al setembre

La Mare de Déu de l'Ermitana sí tindrà oficis religiosos

Les celebracions religioses que es duran a terme estaran adaptades a la nova normalitat i a les mesures de seguretat establides per a aquesta mena d’esdeveniments. Responent a la proposta del rector de Peníscola, Mossén Ricardo Fígols, tant els horaris com els emplaçaments dels actes en honor a la Mare de Déu respectaran les restriccions sanitàries. De l’1 al 7 de setembre les celebracions religioses seran a les 09.00h en la parròquia de Santa María, amb un aforament de 120 persones, i a les 22.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana, a l’aire lliure.

D’altra banda, el 8 de setembre es festejarà amb l’ofici religiós a les 11.00h en la parròquia de Santa María, respectant l’aforament establit, i a les 20.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana.

El Dia de la Patrona, 9 de setembre, tots els actes religiosos tindran lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana a l’aire lliure, el primer a les 11.00h i el segon a les 20.00h.

“Atesa la situació en la qual ens trobem, aquest mes de setembre serà diferent, però no per això renunciarem a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l’Ermitana” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

Directe