L’Ajuntament coordinarà amb els centres educatius l’inici del nou curs escolar

Es treballa amb Policia Local per a implementar mesures que eviten embussos i aglomeracions

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicarló està coordinant amb els centres educatius de la ciutat l’inici del nou curs escolar, que vindrà marcat per la pandèmia de la covid19. El paper de l’Ajuntament se centrarà en garantir la neteja i desinfecció de tots els centres, una tasca que quedarà reflectida en els plans de contingència que estan elaborant els equips directius, juntament amb la resta de normes marcades pel Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, ha destacat que «estem treballant en l’ampliació de tots els contractes de neteja i desinfecció per a poder fer front a les exigències sanitàries» i ha reconegut que «això suposarà un increment considerable de la despesa que teníem prevista per a aquest 2020». «En tot cas —ha assegurat l’alcaldessa—, farem tot el que estiga a les nostres mans per a què el curs 2020-2021 es desenvolupe amb totes les garanties d’higiene i seguretat exigides».

Un altre dels aspectes que l’Ajuntament també coordinarà amb els centres serà la implementació de mesures de control del tràfic als voltants dels centres, per tal d’evitar aglomeracions durant els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat. En aquest sentit, l’alcaldessa ha anunciat que «en els pròxims dies convocarem als equips directius dels centres per tal de coordinar amb la Policia Local les millors estratègies que permeten millorar la mobilitat en funció de les necessitats de cada instal·lació educativa».

Directe