El concert del Diluvi ha sigut tot un èxit

Els assistents a la cita van gaudir d'un espectacle únic

El grup de música folk valencià, el Diluvi, ha actuat a l’Espai Firal de Morella en el que seria el primer dia de les festes populars. Enguany, l’Ajuntament ha optat per una agenda més cultural i ha programat diferents actes per al mes d’agost. Una de les cites més esperades ha tingut lloc aquest cap de setmana, el concert del Diluvi va atraure l’atenció dels seus seguidors i dels visitants que acudien a Morella per veure’ls actuar.

El grup de música d’arrels valencianes va emocionar al públic allí present que va romandre tota l’estona assegut a les cadires, en mascareta i respectant la distància entre els assistents. La pròxima cita cultural tindrà lloc aquesta nit amb l’actuació de Pep El Botifarra, el segon dels concerts programats per a aquesta setmana. Les entrades es poden adquirir a la web morella.escenarioonline.es o també es poden comprar a l’ajuntament en horari d’once a dos del matí i a la taquilla de l’Espai Firal, que obri a partir de les deu de la nit.

Directe