Vinaròs prepara la tornada a l’escola

L'Ajuntament i els centres han d'aplicar els protocols contra el coronavirus

Durant l'estiu s'han fet tasques de manteniment

Durant els últims dies des de l’Ajuntament de Vinaròs, conjuntament amb els equips directius dels centres educatius del municipi, s’han dut a terme diverses reunions per preparar la volta als col·legis amb l’aplicació dels protocols dictats per la Conselleria d’Educació.

El regidor de Governació, Fernando Juan, ha recollit les necessitats de tots els centres, en relació a la presència policial a les entrades i sortides dels mateixos, per tal d’evitar aglomeracions i vigilar el compliment de les normes preventives front a la Covid-19. Cal indicar que s’ha reforçat la presència dels agents en els centres educatius per garantir la seguretat de l’alumnat.

També en una reunió amb els equips directius es va informar de com se duran a terme les tasques de neteja i desinfecció marcades pels protocols Covid-19 durant el curs 2020 – 2021.

Pel que fa a la regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, les tasques s’han centrat en habilitar senyalització horitzontal en totes les entrades dels centres per tal de respectar la distància de seguretat. Així mateix, s’han atès les diverses necessitats dels col·legis per garantir compliment de la normativa, com és el cas del CEIP Jaume I i del CEIP Assumpció, on s’han habilitat noves portes d’entrada per als diversos grups d’alumnes. D’altra banda, també s’han adaptat els patis a les noves exigències i s’ha distribuït material per a senyalitzar els espais.

Durant aquest estiu, també s’han realitzat tasques de manteniment de diversos centres, amb feines de pintura, electricitat, fontaneria i obra, per a garantir un inici del curs escolar òptim.

Directe