L’Escola d’Estiu ha sigut un èxit amb 54 xiquets i xiquetes matriculades

Aquesta edició ha sigut diferent a causa de les mesures contra la covid-19

L’Escola d’Estiu de Morella ha finalitzat amb molta participació. Així, aquest servei per a facilitar la conciliació familiar durant el mes de juliol va comptar amb 54 alumnes matriculats i matriculades en aquest 2020. Cal explicar que aquesta edició de l’Escola d’Estiu va ser diferent de les anteriors a causa del compliment de les mesures sanitàries per evitar contagis de la covid-19, de manera que l’alumnat es va separar en cinc grups diferents i moltes activitats es van realitzar al CEIP Mare de Déu de Vallivana que compta amb suficients aules per a complir aquestes mesures.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola d’Estiu d’aquest any ha comptat amb una gran quantitat d’alumnes, la qual cosa remarca la importància d’aquest servei per a la conciliació familiar durant els mesos de vacances estivals”. L’edil ha explicat que “aquest any ha tingut algunes variacions a causa de les diferents mesures que cal complir per a evitar contagis, de manera que les activitats van tindre lloc al col·legi i la piscina majoritàriament”.

Ana Adell ha comentat que “des de l’Ajuntament de Morella fem una valoració molt positiva i estudiem la possibilitat d’allargar aquest servei en algunes setmanes dels mesos de juny i agost per l’elevada demanda de les famílies”. Finalment, ha afegit que “ens consta que les xiquetes i xiquets han disfrutat molt de les activitats de l’Escola d’Estiu i agraïm el treball de la coordinadora i monitores de l’empresa Iocum que l’han portat a terme”.

Cal recordar que aquest any l’alumnat de l’Escola d’Estiu es va ampliar i, a més dels cursos d’infantil i primer cicle, també hi ha hagut alumnes de segon cicle de primària. A més, la majoria de les activitats es van desenvolupar a l’aire lliure i es van utilitzar els diferents exteriors del CEIP Mare de Déu de Vallivana, així com la Piscina Municipal de Morella.

Directe