El Diluvi, Pep Gimeno Botifarra i Xavi Sarrià actuaran a Morella

Morella viurà un estiu diferent amb la música i la cultura com a protagonistes del mes d’agost

El Diluvi, Pep Gimeno Botifarra i Xavi Sarrià actuaran a Morella

Aquest estiu serà diferent a Morella i la programació ha canviat respecte al que és habitual a la ciutat. Així, les activitats culturals seran les protagonistes amb els concerts Pep Gimeno Botifarra, el Diluvi i Xavi Sarrià en la que seria la setmana de festes a Morella.

D’aquesta manera, el Diluvi actuarà el diumenge 16 d’agost amb la seua gira Vine amb mi. El concert de Pep Gimeno Botifarra serà el 18 amb l’espectacle Deixa’t estar de romanços. Finalment, Xavi Sarrià tocarà el 21 en un concert en acústic junt amb Key Day. Tots tres concerts seran a l’Espai Firal a les 23.00 hores.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “hem preparat algunes activitats per al mes d’agost amb els concerts de Xavi Sarrià, el Diluvi i Pep Gimeno Botifarra com a principals, encara que hi haurà més actuacions musicals”. L’edil ha comentat que “les diferents activitats programades seguiran els protocols i mesures de seguretat per a evitar contagis” així ha explicat que “serà necessari adquirir les entrades de manera anticipada a través d’una plataforma electrònica a partir del dissabte”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a tots i totes a gaudir dels diferents concerts i activitats programades amb responsabilitat i seguir les mesures de distància social, ús de la mascareta i higiene”.

Cal explicar que les entrades s’han de comprar de manera anticipada a través d’una plataforma electrònica a partir del dissabte per a controlar l’aforament dels espais. Així, aquestos concerts tindran lloc a Morella amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. A més d’aquestos, concerts de l’Associació Musical Mestre Candel, la Rondalla de Morella i actuacions de Morella Sonora, entre altres, completen l’agenda cultural de la ciutat en aquest mes.

Directe