Morella ret homenatge a les víctimes de la covid-19 al Jardi del record

A l'acte ha estat presidit per Ximo Puig

Morella ret homenatge a les víctimes de la covid-19 al Jardi del record

La ciutat de Morella ha homenatjat a les víctimes de la COVID-19 i ha agraït l’esforç de les persones que han treballat i treballen per a fer-li front en un acte celebrat avui. Així, el recentment nomenat Jardí del Record ha albergat aquest acte que ha comptat amb la participació de diferents entitats i associacions en un acte carregat d’emocions pels durs mesos que va travessar la ciutat.

D’aquesta manera, el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha presidit l’acte al que també han estat presents el President de la Diputació de Castelló i altres autoritats, junt a l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. La música de l’Associació Musical Mestre Candel ha obert l’acte. Seguidament han tingut lloc els parlaments de la Residència Sant Joan Baptista i l’equip mèdic de l’Hospital de Vinaròs. Junt a la Banda, la Rondalla i els Gaiteros de Morella han amenitzat l’acte amb diverses peces musicals.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el President de la Generalitat amb els seus parlaments han deixat pas a la descoberta de les plaques commemoratives amb el text ‘En record de les víctimes de la covid-19 i en agraïment de totes les persones que treballen contra la pandèmia’ i l’entrega de flors per les víctimes per part de la Policia Local, treballadora social, metgessa i familiars. Finalment, ha tingut lloc un minut de silenci i els Gaiteros de Morella han tocat No recoderis (Respons de la Rogativa).

L’alcalde de Morella ha començat “agraint a totes les persones que han treballat en els diferents sectors per a fer front a la COVID-19. Han sigut dies molt durs però també dies on hem vist de primera mà la gran fortalesa humana de Morella, recolzant a qui més ho necessita”. Rhamsés ha destacat “la força de la unió entre els morellans i morellanes, fonamental per eixir endavant. Un gran exemple són els professionals, treballadors i associacions amb la seua mobilització des del primer minut. A les víctimes sempre les tindrem en la memoria. Els familiars no estan sols, ens tenen a tots i totes al seu costat”.

Directe