Més promoció per a la carrasca de Culla

S'han instal·lat panells informatius per posar en valor arbres monumentals de la província

Més promoció per a la carrasca de Culla
La carrasca de Culla

La Diputació de Castelló ha culminat el repartiment dels últims panells informatius que des del departament de Medi Natural s’han editat per a posar en valor i promoure el coneixement dels arbres més singulars i representatius de la geografia castellonenca. La diputada de l’àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l’entrega dels taulers als representants municipals de Culla, Albocàsser, Cabanes i Borriol, que a partir d’avui estaran ubicats al costat d’aquests monuments naturals “perquè tothom puga conèixer el pes de la seua història i les característiques d’aquests arbres que formen part intrínseca del nostre patrimoni més valuós”, ha afegit Jiménez. L’acte simbòlic d’entrega s’ha unit a la visita als exemplars.

L’arbre monumental d’Albocàsser

Amb aquests quatre nous panells, ja són 20 els que ha repartit la Diputació de Castelló des de principis d’any. Per a Jiménez es tracta d’una manera “de fer respectar el nostre entorn, tan ric paisajísticament parlant, i de promoure el seu coneixement, per això s’han elaborat de forma didàctica perquè grans i menuts aprenguen junts”.

Directe