Vinaròs extrema les mesures de seguretat davant la Covid-19

Entre elles, l'increment de mesures de seguretat en el Vinaròs Arena

Durant aquests dies s’han conegut casos positius per coronavirus que afecten a la nostra comarca i territori que han obligat a l’Ajuntament de Vinaròs, a extremar les mesures de seguretat entre els seus veïns en aquelles situacions que ho requereixen i on es detecta una elevada presència de ciutadans. Unes mesures que pretenen facilitar l’activitat econòmica i social de la nostra ciutat, sense arribar a l’extrem, mentre no siga necessari, de la prohibició o anul·lació.

Les actuacions adoptades inclouen “l’increment de mesures de seguretat en el Vinaròs Arena. A la normativa de la Generalitat Valenciana en relació als espais a l’aire lliure sobre la distància de seguretat i ús de mascareta entre espectadors, que ja s’està aplicant, s’afegirà a partir d’ara el control de temperatura a l’entrada i la presa de dades per tal de tindre un control rigorós dels assistents”. A més, “l’activitat comercial ocasional del mercat ambulant, que se celebra els dijous, tornarà a ser una activitat acordonada, en la qual es farà un control d’accés al mateix per tal de regular l’aforament i assegurar el correcte funcionament de l’activitat, a més de la seguretat tant a venedors com a usuaris”.

Per una altra banda, la Nit de Compres al Passeig “passarà a celebrar-se també en un format on el recinte estarà acordonat i es controlarà l’accés per tal de regular l’aforament, així com assegurar el correcte funcionament per garantir el compliment de les mesures de seguretat tant per als venedors com per als usuaris”.

Per part de la Policia Local “es col·laborarà amb els locals de restauració i serveis de la ciutat, fent un recordatori de la obligatorietat en el compliment de les mesures d’higiene i desinfecció de les taules, cadires i l’establiment per a un correcte ús i gaudi dels ciutadans. També es farà èmfasi en el compliment de les distàncies i aforaments marcats en terrasses i interior dels locals”.

A més, la brigada municipals incrementarà “les tasques de desinfecció a la via pública, en tot el centre urbà, costa nord i sud, així com l’ermita i altres urbanitzacions del terme” així com “es continuarà amb el reforç en la neteja i desinfecció de parcs infantils, mobiliari urbà, espais de cal·listènia, zones públiques i accessos i mobiliari de les platges”.

L’alcalde Guillem Alsina ha destacat que “cal ser prudents i sobretot respectar totes les normes de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, només d’aquesta forma podrem superar aquesta difícil situació”. En aquest sentit insistia que es tracta de tres mesures senzilles l’ús obligatori de la mascareta, el rentat de mans i el manteniment de la distància social.

Directe