Vilafranca presenta el “Festival de Música 775”

Aquesta edició versarà sobre la música barroca

La casa social de Vilafranca ha albergat la presentació de la setena edició del Festival de Música 775, que es celebrarà els dies 31 de juliol i 1 i 2 d’agost i que enguany parlarà al voltant de la música barroca. Aquesta serà una edició especial, condicionada per la incidència de la COVID-19, que obliga a modificar la grandària del festival així com els espais dels quals es farà ús per als concerts.

Perquè el festival puga tindre lloc en normalitat s’ha plantejat la plaça d’en Blasc com a escenari dels concerts, renunciant així a espais tancats com la casa de cultura per a la realització dels concerts. Des de l’Ajuntament de Vilafranca es demana respectar les mesures de seguretat com són l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància social per a poder gaudir sense problemes de la música.

Des del consistori municipal s’assenyala que tot i que s’han hagut de sacrificar molts actes i la celebració de dates molt esperades s’està fent un esforç per a mantenir l’activitat cultural sempre que siga possible i segur.

Així, aquesta setena edició del festival estarà centrada en la música barroca, oferint 3 concerts durant el cap de setmana que destacaran els instruments i ritmes que han posat so a aquesta època. Els segles 17 i 18 musicalment parlant van ser l’època daurada d’instruments com la guitarra espanyola o el violí. Amb aquestes actuacions s’ha volgut posar en valor el paper preponderant d’aquests sons. El festival finalitzarà amb el concert del músic de Cocentaina, Andreu Valor que presentarà el seu darrer disc per a tancar el festival en un ambient festiu.

Video Thumbnail
Vilafranca presenta el Festival de Música 775
La casa social de Vilafranca ha albergat la presentació de la setena edició del Festival de Música 775, que es celebrarà els dies 31 de juliol i 1 i 2 d'agost i que enguany parlarà al voltant de la música barroca. Aquesta serà una edició especial, condicionada per la incidència de la COVID-19, que o

Del 31 de juliol al 2 d’agost Vilafranca celebrarà el festival 775 amb respecte per les mides de seguretat però amb ganes de gaudir de la cultura.

Directe