La Mancomunitat Els Ports es mostra contraria al “Yellowstone europeu”

Per unanimitat dels 17 municipis que la conformen

Una reunió de la Mancomunitat, en una imatge d'arxiu

Des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, mitjançant un comunitat, mostren “unanimitat en manifestar la desconfiança i posicionament contrari al projecte” conegut popularment com al Yellowstone Europeu per par dels “dèsset municipis que conformem la Mancomunitat”. Aquest passat dimarts la mancomunitat es va reunir a La Mata amb “la plataforma, associacions i col·lectius contraris al projecte” i, alhora, van analitzar “les darreres informacions obtingudes sobre la iniciativa Maestrazgo – Els Ports”.

En el comunicat especifiquen que “estem en contra de la imposició de noves mesures restrictives en el nostre territori i de la introducció d’espècies salvatges que comporta la realització del projecte” liderat per Ignacio Jiménez.

“En cap cas”, continuen explicant “volem tancar la porta a altres projectes i iniciatives constructives que pugen sorgir en el futur i que puguen ser beneficiosos per al territori. Sempre tenint present que aquests projectes han de ser transparents, participatius i comptar activament amb la gent de la comarca”.

Directe