El brot de coronavirus de Peníscola s’estén a Morella

Pel moment hi ha un cas positiu confirmat que estaria relacionat amb la discoteca del Baix Maestrat

El centre de Salut de Morella, en una imatge d'arxiu

El brot de coronavirus sorgit en una discoteca de Peníscola el passat cap de setmana, i que s’està estenent arreu de la província també ha esquitxat a Morella on, pel moment, hi ha un cas positiu confirmat d’un jove que hauria estat en aquest local d’oci nocturn.

Es per això que “donat que s’ha detectat un cas positiu de covid-19 en la nostra població, des de l’Ajuntament de Morella fem una crida a la tranquil·litat i a la responsabilitat”, apunten fonts municipals, que també asseguren que “tal com marca el protocol s’està procedint, per part de les autoritats sanitàries, en les que tenim una permanent col·laboració, al seguiment i presa de mostres als contactes directes, que es determinen”

Al mateix temps, des de l’Ajuntament, “estem monitorant el clavegueram municipal que corrobora els resultats i fer un seguiment permanent de la situació”, donat que amb l’estudi de les aigües fecals es pot determinar amb precisió un possible rebrot de la malaltia.

Segons l’Ajuntament de Morella, “el més important, en aquests moments, és que atenguem les indicacions de les autoritats complint les mesures de prevenció”, com ara “l’ús obligatori de la mascareta, higiene i mantindre la distància de seguretat”.

Directe