“Demanem responsabilitat i compliment de les normes sanitàries”

L'alcalde de Peníscola Andrés Martínez es dirigeix a la població en un comunicat

L’Ajuntament de Peníscola està col·laborant amb l’Àrea de Salut Pública “amb l’objectiu de facilitar la tasca de control del brot en la nostra població“, segons ha fet públic l’alcalde de la localitat Andrés Martínez.

Aquest dimecres s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat, en la qual els assistents han compartit la necessitat de cooperació, segons ha fet públic l’alcalde. En ella, la Policia Autonòmica s’ha compromès a realitzar inspeccions en els locals i exercir un major control en el compliment de les normes de seguretat sanitària. Per la seua banda, la Guàrdia Civil s’ha compromès a col·laborar amb Policia Local en patrulles conjuntes.

“Des de l’Ajuntament realitzem una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva. Salut Pública està demanant als sospitosos que no faiguen vida social i hem d’acatar les quarantenes per a poder tallar d’arrel la transmissió d’aquest brot i seguir endavant”, conclou l’alcalde.

La situació a la
Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat des de l’última actualització 42 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.825 persones: 2.537 a Castelló, en 5.933 Alacant i 9.354 a València.

D’altra banda, s’han confirmat 57 nous casos per prova PCR des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 12.248 persones: 9 a Castelló (1.710 en total); 18 a la província d’Alacant (4.134 en total); i 30 a València, província a la qual s’ha reassignat un cas (6.400 en total).

D’aquesta manera, en aquests moments queden actius 546 casos, la qual cosa suposa un 2,75% del total de positius.

Directe