El Consell Escolar de Morella s’ha reunit per amanir el proper curs

Ha marcat els dies festius el 8 de gener, 15 de febrer i 3 de maig

Una aula de l'escola de Morella, en una imatge recent

El Consell Escolar Municipal de Morella s’ha reunit aquest matí per a preparar el curs 2020-2021, el qual està previst que s’inicie el set de setembre tant al CEIP Mare de Déu de Vallivana com a l’IES Els Ports. Així, en aquest s’han marcat els festius escolars per als dies vuit de gener, 15 de febrer i tres de maig de l’any 2021. A aquestos s’uneixen els dies set de desembre de l’any 2020 i el set de gener del 2021 com a festius locals.

Aquest nou curs estarà marcat per les mesures enfront de la COVID-19 i el reforç de la neteja i el manteniment dels centres educatius. A més, en aquest curs començaran les millores de l’edifici del Pla Edificant al CEIP Mare de Déu de Vallivana. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el pròxim curs començarà a setembre amb un reforç en la neteja i manteniment del centre per a evitar el contagi de la covid-19”. L’edil ha explicat que “també serà un curs en el qual començaran les obres de millora del centre. Aquesta actuació està en procés de licitació amb un pressupost d’1,5 milions d’euros”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair el treball que es fa des dels centres educatius per a tancar el curs i començar el pròxim”.

El projecte de renovació del col·legi pretén ampliar el nombre d’aules i altres reformes que necessita l’edifici. Així, les noves aules estaran situades al talús de dalt del camp poliesportiu, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per albergar les necessitats de professorat i alumnat. D’altra banda, una part molt important d’aquest projecte són les reformes que necessita l’edifici entre les quals destaquen l’accessibilitat, la renovació d’instal·lacions com l’elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament, tal com van tractar els tècnics amb l’AMPA i la direcció del centre.

Directe