L’‘Estança Harmònica’ sona a Culla

Amb la presència de la Diputada de Cultura Ruth Sanz

L’‘Estança Harmònica’ sona a Culla

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha visitat hui la localitat de Culla, on ha assistit junt a l’alcalde, Heredio Bellés, al concert de música barroca a càrrec de ‘L’Estança Harmònica’, inclosa dins del cicle ‘Vetlades barroques a escenaris històrics’ patrocinat per la Diputació de Castelló.

L’acte, que ha tingut lloc a l’església parroquial del Salvador, del segle XVIII, ha comptat amb la participació Isabel Alcaraz com a veu soprano i l’acompanyament musical d’Anna Albert, Albert Cabedo, Miquel Àngel López, Miquel Falomir, Anna Pitarch i Manel Sifre, els quals han interpretat una selecció d’obres dels autors més destacats de l’edat contemporània.

Prèviament, Ruth Sanz ha visitat l’Ajuntament i els carrers medievals del centre històric. Entre els edificis que ha conegut es troben la presó i l’Arxiu Històric local.

Directe