Un nou brot de coronavirus afecta a 11 persones a Peníscola

Els tres casos anteriors assignats a la localitat són realment d'una família de Càlig

Tasques de desinfecció a Peníscola, el passat mes de juny

Aquest divendres s’ha detectat a Peníscola un nou brot de coronavirus amb 11 casos, tot i que tots ells són de persones que no són de la població, sinó d’altres províncies, concretament 3 d’ells són de de Saragossa, 2 de Madrid i 6 de Terol. A més, el brot que s’havia assignat a Peníscola amb 3 positius s’ha comprovat que correspon realment a una família de Càlig, segons rectifica avui la Conselleria de Sanitat.

L’evolució de la covid-19
a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana suma una altra jornada més sense que es registrin defuncions per coronavirus. D’aquesta manera, el total de defuncions es manté en 1.476 persones: 227 a la província de Castelló, 512 en la d’Alacant i 737 en la de València.

Al mateix temps, durant l’última jornada s’han registrat 58 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.636 persones: 2.521 a Castelló, en 5.876 Alacant i 9.238 a València. A elles cal sumar 1 alta a persones desplaçades.

D’altra banda, s’han confirmat 41 casos nous des de l’última actualització, que situen la xifra total en 11.941 persones: 4 a Castelló (1.679 en total); 6 a la província d’Alacant (4.033 en total); i 31 a la província de València (6.228 en total). A més, cal sumar 1 cas no assignat de dies anteriors anteriors, ja que s’han reassignat 3 casos a la província de València.

D’aquesta manera, en aquests moments queden actius 308 casos, la qual cosa suposa un 1,59% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, un total de 67 persones ingressades: 16 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 14 a la província d’Alacant, d’ells 2 en l’UCI; i 37 a la província de València, 3 d’ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha estat de 513.959, de les quals 384.553 han estat a través de PCR i 129.406 a través de test ràpid.

Directe