Peníscola estrena noves casetes de socorrista després de les destrosses de Gloria

Les instal·lacions fan sofrir greus danys durant el passat temporal

Peníscola estrena casetes de socorrisme aquest cap de setmana després de renovar les estructures i adaptar-les a les noves necessitats del servei.

Després dels efectes del temporal Glòria en el litoral de la localitat, l’àrea de Serveis i la Regidoria de Platges van prendre la decisió conjunta de renovar aquestes estructures a les platges urbanes.

Concretament, s’han adaptat les noves casetes a les necessitats higienicosanitàries de la nova realitat, compleixen amb els requisits de les certificacions de qualitat en aquests entorns i són, a més, movibles, per a poder retirar-les durant l’hivern i evitar així que es deterioren a conseqüència de les inclemències climatològiques.

“La modernització d’aquestes instal·lacions garanteix una major i millor qualitat assistencial, més segura i que s’ajusta a totes les demandes de les certificacions de qualitat en platges” ha explicat la mateixa regidora de Platges, Raquel París, que ha concretat que se situen 4 casetes noves a la platja Nord i 1 a la platja Sud.

El disseny d’aquests nous llocs “és realmente original i cridaner, amb colors brillants que permeten identificar la platja en els seus diferents sectors i facilita així també l’orientació i ubicació de menors en cas d’extraviament” ha ampliat la regidora.

Les casetes són totes diferents en el disseny i presenten una acolorida paleta de colors segons el punt d’ubicació.

A més, aquest divendres l’Ajuntament de Peníscola, mitjançant la concessionària de la gestió de l’aigua en la població,ha finalitzat la canalització d’aigua i la ubicació de dutxes a les platges urbanes. Un total de 39 dutxes que ja estan funcionant en la seua totalitat

Directe