Ximo Puig homenatja a les víctimes de la covid-19

El president de la Generalitat ha participat de l'acte a Madrid amb els Reis

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat aquest dijous la unió de les institucions “en moments de tristesa i dolor” i ha apel·lat al “sentiment de país” i al “enteniment” per a afrontar el futur “i mirar cap endavant junts”.

Així s’ha pronunciat el màxim responsable de l’Executiu valencià després de l’Homenatge d’Estat a les víctimes del coronavirus i de reconeixement a la societat celebrat en la Plaça de l’Armeria del Palau Real de Madrid, del qual ha destacat la presència de les diferents institucions i administracions en resposta “al que desitja la societat espanyola”.

Ximo Puig és el president de la Generalitat Valenciana

Segons Puig, “aquest és un dia de respecte i de memòria” per a les víctimes i les seves famílies,”que tant de dolor han patit en aquest temps”, i “també d’esperança” per a encarar el context actual “des de la unió” de tota la societat.

El president de la Generalitat ha assistit a l’acte acompanyat per quatre persones pertanyents a grups professionals d’alguns dels sectors més afectats per la pandèmia en representació de la Comunitat Valenciana. Aquestes persones han estat Rafael Badenes Quiles, cap de secció d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Clínic de València; Ana Santos Martínez, directora de la residència de persones majors Santa Elena, de Torrent; Raquel Causanilles, responsable de botiga de Mercadona; i Ana Belén Bueno, infermera supervisora de la Unitat d’Hematologia de l’Hospital Clínic Universitari de València.

La Presidència del Govern i la Casa Reial van oferir a la Generalitat la possibilitat que, al costat del president, acudiren a l’Homenatge d’Estat per les víctimes de la Covid quatre persones en representació de la Comunitat Valenciana, la qual cosa ha permès que diferents professionals d’alguns dels sectors més afectats per la pandèmia hagin pogut assistir a l’acte celebrat en la Plaça de l’Armeria del Palau Real.

Directe