Morella recull 2.000 quilos de roba en la seua campanya solidària

L’Ajuntament de Morella col·labora amb la fundació Tots Units de Vila-real

La campanya solidària de recollida de roba de Morella ha finalitzat avui amb quasi 2.000 quilos. Així, durant 10 dies, les veïnes i veïns s’han apropat a la Llotja de l’ajuntament a donar la seua roba, en la qual enguany també es demanava roba de llar com llençols o tovalles. Cal recordar que en aquesta Morella col·labora amb la fundació Tots units de Vila-real, com és ja tradicional, i la participació és cada any molt elevada.

La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha volgut “agrair la solidaritat de participar en aquesta campanya de recollida de roba, la qual ha tingut molta participació un any més i s’han recollit quasi 2.000 quilos de roba”. L’edil ha explicat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real, amb la qual col·laborem cada any, i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles, així com la seua posterior distribució”. Malú ha recordat que “la ciutat mostra la seua solidaritat cada any amb una elevada donació de roba, en la qual, normalment es donen entre els 1.000 i 2.000 quilos”.

La recollida de roba sol ser un èxit en la localitat juntament amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden emportar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es duen a terme. Així, els taps de PVC es poden emportar a l’ajuntament on es poden dipositar. Quant al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts en els comerços de Morella on es poden emportar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.

Directe