Els majors de Palanques tornen a la Unitat de Respir Familiar

Els majors de Palanques tornen a la Unitat de Respir Familiar

Després de diversos mesos de confinament i protegint especialment al col·lectiu de la gent major, aquesta setmana s’ha reiniciat la Unitat de Respir Familiar de Palanques.

El servei és essencial per al manteniment físic i psíquic dels més majors, que estaven desitjant tornar-se a ajuntar en la URF i passar temps junts. Es considera molt positiu que el sector més envellit de la població puga disposar d’un espai paregut a una rutina diària.

D’aquesta manera, la URF de Palanques ha reobert amb totes les mesures de seguretat convenients, per tal de vetllar per la salut dels usuaris, un col·lectiu de gran risc. Durant el servei, es manté en tot moment la distància interpersonal, a excepció de persones que conviuen junts, i es porta la mascareta posada.

Els majors de Palanques, contents de retrobar-se i tornar a la “normalitat”, exerciten gràcies a la URF la memòria i les habilitats psicomotrius, per tal de mantenir-se en forma durant l’envelliment.

Directe