La Consellera aclareix que el “Yellowstone europeu” no té res a veure amb la Generalitat

Mollà assegura que "no consta cap projecte concret fonamentat en aquesta iniciativa"

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha aclarit que la iniciativa per desenvolupar en el territori del Maestrat-els Ports un “enclau de destí de turisme de natura a escala mundial” -en paraules dels seus promotors- “ni es tracta d’un projecte públic de la Conselleria, ni parteix de la mateixa”.

Mollà s’ha reunit amb els alcaldes i alcaldesses de Bel, Castell de Cabres, la Pobla de Benifassà, Rossell i Vallibona i amb la presidenta de la Junta Rectora del Parc Natural, on ha assegurat que a la Conselleria no existeix constància “de cap projecte concret” sobre la base de la citada iniciativa.

La consellera, que ha estat acompanyada per la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica i pel director general de Desenvolupament Rural, s’ha referit a la disposició de la Conselleria a rebre projectes, siguen públics, público-privats o privats, d’acord amb mesures “definides, concretes i avaluables, condicions totes aquestes que no es donen a cap projecte plantejat” sobre el territori del Maestrat-els Ports.

“No podem respondre sobre una iniciativa que no és de la Conselleria i de la que no ens consta cap projecte concret vinculat”, ha indicat Mireia Mollà, que, en tot cas, s’ha mostrat partidària de “models de desenvolupament que compten amb el veïnatge, les entitats i les administracions directament implicades en el territori, així com de construir amb coordinació i transparència”.

Directe