Es reprén la Unitat de Respir Familiar de Castellfort

Té com a usuaris diaris una desena de persones majors de 60 anys

Es reprén la Unitat de Respir Familiar de Castellfort

Després de gairebé quatre mesos de suspensió, ha tornat el servei d’Unitat de Respir Familiar a Castellfort. Una desena de persones majors de 60 anys són usuaris diaris de la URF, un complement que els serveix per a desenvolupar la mobilitat, la memòria, l’expressió artística i lingüística i, sobretot, passar una bona estona acompanyats entre veïns i amics.

Aquest servei és indispensable per a un envelliment de qualitat dels habitants del món rural, ja que no només afavoreix les habilitats motrius i psicològiques sinó que també és un element indispensable per a la vida social dels més majors del municipi.

Els usuaris de la URF trobaven a faltar aquest servei durant els mesos de confinament i, des del dia en què es va reiniciar, han acudit religiosament, contents de retrobar-se i tornar a instaurar a les seues vides una rutina.

Directe