Comencen les obres del camí de la Canà

La Diputació de Castelló ha aprovat la reparació dels desperfectes

La Diputació de Castelló ha donat llum verda a l’inici de les obres del camí de la Canà. La via pertany a tres localitats de la comarca de Els Ports, més concretament a Morella, a Cinctorres i a Castellfort. En este tram s’han produït diversos accidents degut a les seues pronunciades corbes i al mal estat del terreny.

Les obres estaven pendents des de fa vora dos anys, però finalment la Conselleria d’Infraestructures junt amb la Diputació de Castelló han acceptat dur endavant el projecte de millora. Durant aquest període la via estarà oberta al tràfic amb normalitat, excepte en dies puntuals que necessàriament haurà de veure’s tallada.

Video Thumbnail
Comencen les obres del camí de la canà
La Diputació de Castelló ha aprovat la reparació dels desperfectes
Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Des de l’Ajuntament de Morella sol·liciten a aquestes dues organitzacions que es facen càrrec d’aquesta via, ja que el cost de manteniment és molt elevat i no és pot dur a terme un control constant, necessari per a minorar els riscs de patir accidents.

Directe