Primeres sancions per no fer servir la mascareta a Peníscola

Després de diverses setmanes de patrulles informatives de la Policia Local

Primeres sancions per no fer servir la mascareta a Peníscola

Des del dia 17 de juny es van posar en marxa a Peníscola patrulles informatives per a l’acompliment de les recomanacions en matèria de seguretat sanitària. Concretament, des dels primers dies, després de l’obertura de la mobilitat entre províncies i entre comunitats autònomes, a l’entorn del nucli antic de la ciutat, per la configuració de la qual és difícil poder mantindre la distància de seguretat, es va estar informant sobre l’obligatorietat d’emprar les mascaretes.

Amb l’increment de l’ocupació en platja i passeig, tant la Policia Local com l’equip d’informadors en platges estan realitzant el mateix requeriment a vianants i banyistes, que han de portar mascareta fins que se situen en l’arena mantenint la distància de seguretat amb la resta d’ocupants de la platja.

“És important que tots col·laborem a continuar avançant i que no hi haja cap pas enrere” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha incidit en la importància que “tots prenguem consciència que seguirem bé en la mesura en què el nostre comportament siga responsable i solidari” ha valorat.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha informat de la tramitació d’expedients sancionadors, des del dia 26 de juny, per part del cos de la Policia Local, no sols a l’entorn de la Ciutat Antiga, configurada amb carrerons estrets, sinó també en els entorns del passeig marítim. En total, s’han interposat 14 denúncies, “prioritzem la informació als usuaris que estan responent tots de forma molt favorable, atesa la petició dels agents” han explicat des de la Prefectura, que ha insistit que es continuaran duent a terme les patrulles esmentades i se sancionarà a aquells vianants que no complisquen amb el requeriment.

A més, a la localitat continuen les tasques de neteja i desinfecció dels espais públics.

Directe