Vilafranca teatralitza una ruta de la pedra en sec

Aquesta proposta reinicia l'activitat cultural de la localitat

Vilafranca recupera l’activitat cultural amb una ruta de la pedra en sec teatralitzada després de mesos on el confinament i la parada de tota activitat ha estat la protagonista. Per poder fer aquesta ruta senderista cultural han recomanat l’ús de mascaretes tot i que mantenir la distància de seguretat no era complicat.

La regulació també marca el màxim de persones que puguen participar-hi on la inscripció s’havia de fer mitjançant un formulari previ. Aquesta iniciativa està dedicada als visitants de cap de setmana però també a aquells vilafranquins que no l’havien realitzat i poden després donar-ho a conèixer.

Aquestes rutes intenten donar-li una altra imatge diferent a les més habituals amb un personatge que ha viscut de primera mà la utilitat de les construccions amb pedra en sec.

Amb aquesta ruta senderista i interpretativa innovadora en referent a aquest patrimoni, Vilafranca repren l’activitat cultural. Aquesta es vol mantenir potent almenys fins a final d’aquest 2020 on finalitzarà la seua capitalitat cultural valenciana, prorrogada durant sis mesos per la crisi del coronavirus.

Directe