Morella comença demà la campanya solidària de recollida de roba

La Llotja estarà oberta per a albergar les donacions a partir del tres i fins al 13 de juliol

Morella inicia una nova edició de la campanya solidària de recollida de roba demà tres de juliol. Així, les veïnes i veïns podran portar la roba que vulguen donar a la Llotja de l’Ajuntament de Morella, la qual estarà oberta en l’horari d’oficina, des de les 08.00 hores fins a les 15.00 hores. Cal recordar que aquesta campanya compta amb una elevada participació cada any i en l’edició passada es van recollir quasi 2.000 quilos de roba.

Aquesta campanya serà des del tres fins al 13 de juliol i Morella col·labora amb la fundació Tots units de Vila-real, com és ja tradicional. D’aquesta manera, cal destacar que aquesta edició del 2020 s’ha ajornat i tindrà lloc durant el mes de juliol, en compte del mes de maig com era habitual a causa de la COVID-19.

La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha volgut “fer una crida a la solidaritat i participar en aquesta campanya de recollida de roba, la qual ha tingut molta participació en les edicions d’anys anteriors”. L’edil ha explicat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real, amb la qual col·laborem cada any, i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles, així com la seua posterior distribució”. Malú ha recordat que “la ciutat mostra la seua solidaritat cada any amb una elevada donació de roba” i ha explicat que “l’any passat es van replegar quasi 2.000 quilos de roba i normalment la xifra oscil·la entre els 1.000 i 2.000 quilos”.

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l’ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.

Directe