Vinaròs compta ja amb els auxiliars de platges

Per tal d’informar als banyistes de les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament

Vinaròs compta ja amb els auxiliars de platges

Aquest matí els auxiliars de platges contractats a través de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències han començat la seua tasca a les platges urbanes de Vinaròs. Recordem que ha sigut una proposta impulsada des de la Generalitat Valenciana, amb la contractació de 1.000 persones a tota la Comunitat, per ajudar als ajuntaments a informar als banyistes de les mesures de prevenció adoptades.

En el cas de Vinaròs s’han incorporat quatre auxiliars i es preveu ampliar-ne el número, perquè durant els mesos de juliol i agost, informen als usuaris de les normes establertes, garantisquen el seu compliment, notifiquen les incidències a la Policia Local, ajuden a controlar l’aforament de les platges i asseguren l’accés correcte a les mateixes.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “fer de Vinaròs un municipi segur per gaudir de la costa i d’unes bones vacances és una de les prioritats de l’Ajuntament”. En aquest sentit, assenyalava que “els auxiliars de platges s’afegiran als agents de la Policia Local i a l’equip de salvament i socorrisme, per tal d’arribar al màxim número de persones”.

Per últim, el regidor ha apel·lat a la responsabilitat de totes les persones per a respectar les normes d’higiene i distanciament i poder gaudir així del litoral de Vinaròs amb total seguretat.

Directe